ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Anadolu Lisesi

Çubuk Anadolu Lisesi

ÇUBUK ANADOLU LİSESİ Yavuz Selim Mh. Hükümet Cd. Anadolu Sk. No1 Çubuk/ANKARA
Vizyon
Kültürel zenginlikleri, evrensel değerleri ve akademik başarılarıyla, yenilikçi ve çağdaş bir bilim yuvası olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen temel amaç ve ilkeler doğrultusunda öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini keşfetmelerini, bilgili, becerikli, öz güven sahibi ve kendisiyle barışık, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, çevresine ve olaylara tarafsız ve çok yönlü bakabilen, içerisinde bulunduğu çağa uyum sağlayabilen, teknolojiyi iyi yönde kullanabilen bireyler olarak yetiştirirken onları ilgi ve istidatları doğrultusunda iyi bir üniversiteye yerleştirmektir.
Başarılar
Doğal Gaz
İngilizce- Arapça
Halk otobüsleri ve dolmuşlar
Öğrenci servisleri vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe merkezinde yer almakla birlikte İlçe merkezinin kuzeydoğu tarafında yer almaktadır. Navigasyon ve koordinat bilgileri ulaşım kısmında yer almaktadır.
İl merkezine 40 km , İlçe merkezinde
e-Twining, eramus+